Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вишиваний Шлях: найдовший туристичний маршрут в Україні стартував на Закарпатті (ФОТО, ВІДЕО)

Вишиваний Шлях: найдовший туристичний маршрут в Україні стартував на Закарпатті (ФОТО, ВІДЕО)
Сьогодні, 5 червня, в обласному центрі Закарпаття стартував Тур Вишиваним Шляхом. Захід об’єднує цікаві туристичні місця України, зокрема від Ужгорода до Слов’янська.

Під час прес-конференції в Ужгородському прес-клубі організатори та учасники туру повідомили, що це – найдовший туристичний маршрут України, який охоплює понад 2000 кілометрів та пролягає через 11 областей - Закарпатську, Львівську, Рівненську, Тернопільську, Хмельницьку, Житомирську, Київську, Черкаську, Полтавську, Харківську та Донецьку.

Також мовці повідомили про минулорічні акції ГО "Вишиваний Шлях", зокрема велотури та піші мандрівки оригінальними місцями України, які стали популярними не тільки серед громадян нашої держави, але й іноземців.

Метою Туру Вишиваним Шляхом є показати, що Україною не лише варто подорожувати, але це й може бути надзвичайно цікаво. Мандрівники відвідають не тільки історичні "родзинки", програмою передбачені й різноманітні спортивні активності: скелолазіння, катання на конях, стрибки з мосту тощо.

Вишиваний Шлях: найдовший туристичний маршрут в Україні стартував на Закарпатті (ФОТО, ВІДЕО)


«Ми прагнемо, щоб після Туру Вишиваним Шляхом багато українців захотіли подорожувати і насолоджуватися тим, що є у нас: від замків і музеїв до екстремальних занять. Це – єдиний внутрішній туристичний маршрут унікальними місцями, що об’єднує всю Україну», – зауважила менеджер проекту Ірина Околович.

Зі Сходу України та із Заходу вирушили по двоє волонтерів, які протягом 3-тижневої подорожі щодня вестимуть блоги. Подорожуватимуть різними видами транспорту та навіть автостопом. У кожному місті блогерів зустрічатимуть місцеві координатори, які й забезпечать насичену та цікаву програму.

Наразі мандрівники прогулялися Ужгородом та Мукачевом, про що поспішили поділитися в мережі Фейсбук. Далі – пізнаватимуть Міжгірщину. Докладніший маршрут дивіться нижче.

И снова на связи Ужгород, Ирина Журавель и Сергей Нагорный 😉
Знаете, что мы сегодня делали днём? Мы танцевали "Макарена"...

Опубліковано Туристичний проект «Вишиваний Шлях» 5 червня 2017 р.


Мы уже в Мукачево! На высшей точке города) #тур_вишиваним_шляхом #вишиваний_шлях

Опубліковано Туристичний проект «Вишиваний Шлях» 5 червня 2017 р.


Вишиваний Шлях: найдовший туристичний маршрут в Україні стартував на Закарпатті (ФОТО, ВІДЕО)Вишиваний Шлях: найдовший туристичний маршрут в Україні стартував на Закарпатті (ФОТО, ВІДЕО)

Закарпатський кореспондент



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: