Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стала відома доля заблукалого туриста, якого шукали з учорашнього дня

Стала відома доля заблукалого туриста, якого шукали з учорашнього дня


Ще 3 червня о 19:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що під час сходження на гору Говерла втратив орієнтування та заблукав турист 1985 р.н., житель Івано-Франківська. Чоловік самостійно не може повернутись до БВ «Заросляк». Зв'язок з заблукалим туристом відсутній.

Як з’ясувалося, чоловік в складі групи з 20 осіб здійснював підйом на Говерлу.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт о 20:00 направлено гірських рятувальників смт. Ворохта в складі 6 чоловік на 1 одиниці техніки.

О 22:30 інформацію про заблукалого туриста передано оперативному черговому Закарпатської області. В свою чергу, з їхньої сторони до пошукових робіт залучено 4 чоловік на 1 одиниці техніки.

4 червня о 00:10 обстежено 3 маршрути, які ведуть з відпочинкової бази «Заросляк» на Говерлу. Заблукалого туриста не виявлено. При обстеженні маршрутів гірськими рятувальниками проведено бесіди з відпочиваючими туристами, які ночують в палатках - зниклого туриста ніхто з відпочиваючих не бачив.

Станом на 09:00 4 червня турист вийшов на телефонний зв’язок, по розмові вдалося встановити приблизне місце його знаходження.

О 15:40 заблукалого туриста знайдено в задовільному стані в лісовому масиві в районі села Луги Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: