Вхiд на сайт
Авторизацiя

Трійця 2017: що не можна робити цього дня

Трійця 2017: що не можна робити цього дня
Свято Святої Трійці, яке завжди відзначається на 50-й день після Великодня, припадає в цьому році на неділю, 4 червня. У цей день є свої традиції, прикмети і заборони. Що не можна робити в це свято, з'ясував 24tv.ua.

Вважається, що на Трійцю не варто призначати весілля – нібито нічого хорошого таку сім'ю не чекає.

Також у цей день забороняється шити, пекти і працювати на городі. Варто відзначити, що Трійця збігається з закінченням тяжких праць і підготовкою до збирання врожаю.

Тих людей, хто не відпочиває в цей день, за повір'ями, чекають напасті: у тих, хто оре, худоба впаде, у тих, хто сіє, град поб'є посіви. У тих, хто пряде вовну, вівці заблукають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День Святої Трійці: що потрібно знати про свято

Духів День – це наступний день після Трійці, коли забороняється працювати на землі, але можна шукати в ній скарб. Нібито земля в цей день обов'язково подарує хорошій людині щось цінне.

У народі вірили, що на Трійцю приходять міфічні істоти – мавки і русалки, тому небажано одному йти в ліс або на поле. Також не можна водити в ліс худобу. А ще на Трійцю не можна купатися, інакше, за стародавніми повір'ями, русалки затягнуть на дно.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: