Вхiд на сайт
Авторизацiя

Українцям можуть дозволити вільне володіння зброєю вже восени

Українцям можуть дозволити вільне володіння зброєю вже восени

Голова Комітету ВР з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський повідомив, що парламентарії до осені підготують законопроект про вільний обіг зброї в Україні. Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

«Моя позиція досить чітка. Я знаю, що мої колеги зараз пишуть відповідний законопроект, я готовий його підписати. Я вважаю, що перший крок треба робити. Визначити ті категорії людей, яким ми не боїмося давати короткоствольну зброю: люди, які без зауважень служили в армії, люди, які без зауважень служили в Нацполіції, в СБУ», - сказав він.

При цьому, Пашинський висловив надію, що восени нардепи внесуть цей законопроект.

Як відомо, в грудні минулого року сам Пашинський став героєм скандальної історії. Тоді нардеп вистрілив, як виявилося «нагородною зброєю» в ногу чоловікові, якого визнали потерпілим від рук Пашинського. Детальніше - в матеріалі за посиланням.

Нагадаємо, вчора в Києві відбувся замах на добровольців Адама Осмаєва і Аміну Окуєву. Коли нападник відкрив вогонь по Осмаєву, дружина змогла його зупинити, вистріливши по ньому зі своєї нагородної зброї 4 рази.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: