Вхiд на сайт
Авторизацiя

ЄС планує виділити 50 мільйонів євро на відновлення Донбасу

ЄС планує виділити 50 мільйонів євро на відновлення Донбасу
Гроші можуть виділити для реалізації гуманітарних проектів і відновлення міської інфраструктури.

У Європейському Союзі розглядається питання про виділення Україні додаткових €50 млн для реалізації гуманітарних проектів і відновлення міської інфраструктури на Донбасі. Про це повідомив єврокомісар Йоханнес Ган під час візиту в Широкіно Донецької області, передає прес-служба Верховної Ради.

"Ми високо цінуємо допомогу Євросоюзу в питаннях відновлення пошкоджених інфраструктурних об'єктів в Донбасі. Безумовно, це неоціненний внесок у вирішення гуманітарних проблем місцевих жителів, постраждалих від військової агресії Російської Федерації", - підкреслила уповноважений президента з мирного врегулювання конфлікту в Донецькій і Луганській областях Ірина Геращенко.

Також повідомляється, що в цілому за останні роки Єврокомісія виділила близько €400 млн допомоги Україні, в тому числі на реалізацію гуманітарних проектів на Донбасі.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: