Вхiд на сайт
Авторизацiя

До уваги закарпатців: поліція повідомила важливу інформацію щодо шахраїв

До уваги закарпатців: поліція повідомила важливу інформацію щодо шахраїв
Незважаючи на постійні застерження та попередження з боку поліції, громадяни через свою неуважність та безпечність продовжують ставати жертвами шахрайств.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області, одним із найпоширеніших видів шахрайств залишаються псевдо-поліцейські та псевдо-банкіри. Це коли шахраї видають себе за працівників поліції або за працівників банку. У першому випадку людині телефонують та кажуть, що хтось з її близьких потрапив у біду й потрібні гроші. В іншому шахраї видають себе за співробітника банку і під різними приводами намагаються дізнатися реквізити вашої картки. Є ще Інтернет-шахрайства та обмін грошей.

Поліція закликає громадян бути пильними. Якщо на ваш телефон надходять сумнівні повідомлення чи дзвінки з проханням повідомити ваші особисті дані, або ж про те, що ваші рідні потрапили в біду, чи до вас на вулиці звертаються незнайомці із проханням про допомогу, або ви стали жертвою шахраїв - не зволікайте, одразу телефонуйте на “102”. Це дасть змогу поліції вирахувати та затримати зловмисників "за гарячими слідами".


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: