Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді на виставці-флешмобі закликали зберегти кінотеатр (ВІДЕО)

В Ужгороді на виставці-флешмобі закликали зберегти кінотеатр (ВІДЕО)
Як зазначають учасники та організатори, основною метою акції є збереження будівлі кінотеатру в її історичному вигляді.

В історичному центрі під стінами кінотеатру «Ужгород» представники мистецького центру «Кубло» влаштували виставку-флешмоб. Основна мета – зберегти будівлю в її історичному вигляді.

Учасники акції стверджують: ця будова дуже важлива для міста не лише з точки зору архітектури, а й для культури та спогадів ужгородців. Хочуть зберегти призначення кінотеатру та повністю відновити зовнішній вигляд.

Організатори заходу не тільки розповіли ужгородцям про цінність та історію будівлі, а й мали на меті почути думки містян стосовно її долі. Представники мистецького центру кажуть: кінотеатр знаходиться у приватній власності. Кому саме належить будівля — досі не вдалося з’ясувати. Детальніше у сюжеті "Ужінформу":




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: