Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Яндекс" офіційно заявив про закриття українських офісів

"Яндекс" офіційно заявив про закриття українських офісів
Керівництво компанії "Яндекс" зробило офіційну заяву про прийняття рішення про припинення роботи офісів компанії на території України.

Про це повідомляється на офіційній сторінці компанії "Яндекс" в соціальній мережі Facebook.

"Компанія "Яндекс.Україна" включена в санкційний список і фактично не може вести діяльність на території України. Зокрема, всі рахунки компанії заблоковані, і ми не можемо платити зарплатню співробітникам і розраховуватися з підрядниками", - сказано в заяві компанії.

У компанії повідомляють, що ухвалили рішення про закриття офісів в Києві і Одесі і багатьом працівникам запропонували роботу в інших офісах компанії в різних країнах.

Також у повідомленні зазначається, що "Яндекс" вже отримав тисячі листів і повідомлень з проханням не вимикати сервіси. За інформацією компанії, на момент введення санкцій сервісами "Яндекса" користувалися понад 11 мільйонів українців.

Нагадаємо, 16 травня президент України Петро Порошенко підписав указ про внесення декількох російських компаній (серед яких і "Яндекс") в санкційний список.

29 травня Служба безпеки України влаштувала обшук в офісах "Яндекса" в Києві та Одесі. Оперативники вилучили сервери і документацію компанії для відправки на експертизу.

30 травня керівництво російської соціальної мережі "ВКонтакті", яка також потрапила в санкційний список, вирішило закрити свій штаб у Києві.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: