Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Євросоюзі зробили важливе попередження Україні

У Євросоюзі зробили важливе попередження Україні
Україна має упродовж року завершити впровадження основних реформ, які визначено у стратегії до 2020 року. Таку заяву зробив комісар ЄС з питань європейської політики сусідства та розширення Йоганнес Ган, передає "РБК-Україна".

"Ми не повинні забувати, що у нас часу лише до літа наступного року, щоб вирішити всі ці питання, оскільки тоді відразу ж почнеться передвиборча кампанія, а це не дуже сприятливий час для впровадження реформ. У нас приблизно один рік для того, щоб запровадити всі ці кроки", – наголосив він.

Крім того, комісар ЄС підкреслив, що має на увазі перш за все медичну, пенсійну та земельну реформи, а також приватизацію державних підприємств.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Алекс 2 червня 2017 08:31
Не нравится 0 Нравится
Колонизаторы ЕС требуют продать им землю и предприятия, и это логичное требование к своей колонии. В Украине майдано-неофашистский и кониальный режим, пришедший после кровавого неофашистского переворота и принесший нищету, колониальный статус Украины, легализацию и беспредел неофашистов.
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: