Вхiд на сайт
Авторизацiя

Міні-плантацію конопель виявили полісмени на подвір'ї у жителя Мукачева (ФОТО)

Міні-плантацію конопель виявили полісмени на подвір'ї у жителя Мукачева (ФОТО)
Під час обшуку дворогосподарства 39-річного жителя Мукачева поліція вилучила 80 рослин конопель і близько 40 грамів листя цієї рослини. За даним фактом розпочато слідство

Сьогодні, 1 червня, мукачівські правоохоронці, в рамках кримінального провадження, здійснили санкціонований судом обшук в будинку 39-річного місцевого мешканця.

В ході обшуку домоволодіння поліція виявила міні-плантацію конопель. Окрім цього, на столі в бесідці сушилося ще й листя конопель. Як запевнив господар оселі, коноплі він висадив на подвір'ї для власного вжитку.

Загалом вилучено 80 рослин конопель та 40 грамів листя рослини, які буде направлено на експертизу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво наркотичних засобів без мети збуту) та ч.2 ст.310 (Незаконний посів та вирощування конопель) Кримінального кодексу України, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Міні-плантацію конопель виявили полісмени на подвір'ї у жителя Мукачева (ФОТО)







Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: