Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Мукачівщині закарпатці "обчистили" помешкання свого односельця

На Мукачівщині закарпатці "обчистили" помешкання свого односельця
Два жителі с.Кольчино Мукачівського району віком 18 і 19 років обікрали будинок свого одосельця, звідки винесли гроші, золото та комп'ютерну техніку на загальну суму близько 100 тисяч гривень. Крадіїв затримала поліція, слідство у справі триває

До поліції Мукачівського району з заявою про крадіжку звернувся житель села Кольчино. Потерпілий розповів, що з його будинку невідомі особи викрали гроші, золоті вироби та комп'ютерну техніку. Загалом сума завданих збитків становила близько 100 тисяч гривень.

За цим фактом поліція розпочала розслідування, в ході якого було встановлено осіб, які скоїли дану крадіжку. Ними виявилися двоє односельців потерпілого віком 18 та 19 років. Молодшому вже оголошено про підозру у скоєнні крадіжки.

В ході слідства було встановлено, що крадії дочекались коли господарі підуть на роботу, пошкодили ломиком металопластикове вікно, проникли до будинку, звідки викрали комп'ютерну техніку, гроші та золоті вироби.

Частину краденого поліція вилучила, гроші крадії витратили, а решту, аби позбутись речових доказів, викинули.

У ході слідства було встановлено, що ці юнаки підозрюються ще в одній крадіжці з спортивного майданчика, звідти вони викрали дві газонокосарки та термогармату. Крадене майно було знайдено та повернуто власникові.

За скоєне фігурантам справи загрожує покарання, передбачене ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням у приміщення) - позбавлення волі на строк від трьох до шести років, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: