Вхiд на сайт
Авторизацiя

Російському гурту "Иванушки International" заборонили в'їзд до України

Російському гурту "Иванушки International" заборонили в'їзд до України

Учасник "Иванушки International" повідомив, що гурт не пустили до України російського гурту "Иванушки International" на 3 роки заборонили в'їзд до України через візит до окупованого Криму в порушення законодавства України. Про це у коментарі ТСН.ua заявив речник Державної прикордонної служби Олег Слободян.

За його словами, російські виконацвці прилетіли до Києва ще в середу, 24 травня.

"Ми виявили під час прикордонного паспортного контролю громадян, які прилетіли з Астани, гурт з 4 осіб - "Иванушки International",  громадяни Російської Федерації. Стосовно яких  у нас була інформація про те, що вони відвідували окупований Крим, порушуючи законодавство України. Інформація підтвердилася, тому на підставі діючого законодавства було прийняте рішення про недопуск  їх через кордон і заборону в'їзді до України на три роки", - наголосив Слободян.

Рішення про заборону в'їзду  вже набуло чинності.

Представник ДПСУ наголосив, що члени гурту протягом кількох годин не могли вирішити, куди вони летітимуть з Києва, тому і провели деякий час в аеропорту

"Дійсно, вони деякий час чекали, коли буде зворотній рейс. Вони десь впродовж декількох годин не могли прийняти рішення, куди будуть повертатися. Чи будуть повертатися в Астану, чи будуть їхати на Мінськ і до Москви. Врешті решт вони це рішення прийняли", - сказав Слободян, додавши, що артисти поїхали до Мінська і чекали на наступний рейс.

"Але якихось нестандартних конфліктних ситуацій, чи будь яких інших обмежень прав і свобод громадян, цього, звичайно, не було", - підсумував він.   

Як повідомлялося раніше, соліст гурту "Иванушки International" Андрій-Григор'єв Аполлонов заявляв про те, що співаків не пустили на приватний виступ до Києва через візит одного з учасників до окупованого Криму. 

Співак стверджував, що провів в аеропорту "Бориспіль" 6-8 годин і після цього його та колег "уже напівмертвих, втомлених" посадили на рейс до Мінська.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: