Вхiд на сайт
Авторизацiя

9 ознак того, що у вас передозування кофеїном

9 ознак того, що у вас передозування кофеїном
Скільки ж разів кофеїн у каві, в чаї та шоколаді виручав людей під час стресових ситуацій чи у випадках обезсилення. Але якщо ним зловживати занадто часто, він може легко перетворитися на отруту.

На думку медиків, максимальна доза кофеїну складає 400 мг в день – це близько чотирьох чашок кави. Проте найоптимальніше дорослій людині необхідно вживати 200 мг кофеїну в день, щоб почувати себе бадьорим. Підліткам не можна вживати більше 100 мг, а дітям до 10 років краще взагалі його уникати.

Найменше передозування кофеїном може позначитись навіть настрої людини та зовнішньому вигляді. Також експерти зазначають, що пік впливу кофеїну настає через 2 години після його вживання, тому краще відмовитися від кави, чаю і чорного шоколаду хоча б за 4 години до сну.

9 ознак передозування кофеїном:

- Нервозність;

- Безпричинне занепокоєння;

- Почервоніння обличчя;

- Прискорене серцебиття;

- Посмикування м'язів;

- Дратівливість;

- Проблеми з шлунково-кишковим трактом;

- Уривчасті думки;

- Безладна мова.

Якщо передозування помірне, і ви всього лише нервуєте, з часом це повинно пройти. Просто не приймайте краще кофеїн 48 годин ні в якому вигляді. При більш серйозних симптомах зверніться до лікаря.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: