Вхiд на сайт
Авторизацiя

Після "Євробачення" 92% іноземних фанів знову хочуть повернутися в Україну

Після "Євробачення" 92% іноземних фанів знову хочуть повернутися в Україну
Після Євробачення-2017 92% туристів, які відвідали Україну, хотіли б знову сюди повернутися. Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного компанією GfK Ukraine на замовлення Інституту світової політики 9-13 травня.

Було опитано 1060 гостей Євробачення, з яких більше половини (майже 60%) приїхали з країн-членів Євросоюзу.

За даними соцопитування, перед Євробаченням кожний четвертий (24%) асоціював Україну з війною, то після кількох днів у Києві "військова асоціація" зникла взагалі. Іноземці відзначили (34%), що тепер головна асоціація з Україною - "гостинність, чудові позитивні люди".

Іноземні фанати Євробачення оптимістично оцінили європейські перспективи України. Несподівано більше половини опитаних (54%) заявили, що Україна стане членом ЄС вже в наступні п'ять років. Цікаво, що такої думки дотримуються в рівній мірі як представники самих країн ЄС (53%), так і ті, хто не належить до країн Євросоюзу.

Ще п'ята частина опитаних (19%) вірить, що Україна війде в європейську сім'ю протягом десятиліття.

Експерти також зазначили високі позитивні оцінки для України. Так, половина іноземних гостей (51%) вказали, що Україна повністю виправдала їх очікування, а 47% зазначили, що вона навіть перевершила всі очікування. Розчарованих виявилося вкрай мало - менше 1%.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: