Вхiд на сайт
Авторизацiя

6 за добу: на Закарпатті полісмени знову спіймали нетверезих водіїв

6 за добу: на Закарпатті полісмени знову спіймали нетверезих водіїв
Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння задокументовано в Ужгородському, Виноградівському, Тячівському та Великоберезнянському районах.

У селі Оноківці Ужгородського району працівники поліції зупинили «ВАЗ-2102» за порушення Правил дорожнього руху. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, зізнався, що вживав алкогольні напої, але від медосвідчення відмовився. У присутності двох свідків на правопорушника склали відповідний адмінпротокол.

В смт.Вилок Виноградівського району поліцейські зупинили вантажний автомобіль марки «МАN», який перевозив сміття. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, але від медосвідчення відмовився. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол.

В селі Ужок Великоберезнянського району вночі сталася ДТП: автомобіль «Сіtrоеn» злетів у кювет. Внаслідок аварії ніхто не постраждав. Наряд ГШР виявив, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Драгер показав 1,96 проміле алкоголю.

У с.Калини Тячівського району наряд ГШР зупинив автомобіль «Маzdа». Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, в нього виявили 0,58 проміле алкоголю. Водійське посвідчення вилучили.

На всіх правопорушників було складено адмінпротоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортним засобом особою, яка перебуває в стані алкогольного сп’яніння), інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: