Вхiд на сайт
Авторизацiя

Двох нетверезих керманичів спіймали полісмени на закарпатських дорогах

Двох нетверезих керманичів спіймали полісмени на закарпатських дорогах
Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння задокументовано у Виноградівському та Воловецькому районах

У Воловці працівники ГШР перевірили водія автомобіля «Daewoo Lаnоs». Підставою зупинки транспортного засобу стало те, що він стояв на зустрічній полосі автодороги, створюючи перешкоди учасникам дорожнього руху. За кермом перебував 53-річний житель с.Верхні Ворота, який мав ознаки алкогольного сп’яніння. Водія доставили на медосвідчення до лікарні, за висновком лікаря було складено адмінпротокол про керування в стані алкогольного сп’яніння. Водійське посвідчення у правопорушника вилучили.

В поліцію м.Виноградова ввечері надійшло повідомлення про конфлікт на місцевій базі відпочинку.

Прибувши на місце події, наряд ГШР затримав водія мікроавтобусу «Wоlkswаgеn». 34-річний житель села Велика Копаня намагався виїхати з турбази, де перед тим вчинив конфлікт із персоналом.

Чоловік не мав водійського посвідчення і за кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його доставили до лікарні, де після заключення лікаря склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння. Машину передали батькові правопорушника, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: