Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стрілянина на Закарпатті: водій "Мерседеса" вбив 39-річного тячівця

Стрілянина на Закарпатті: водій "Мерседеса" вбив 39-річного тячівця
Жахливе вбивство трапилося вчора, 22 травня, на вулиці Незалежності у Тячеві. Водій "Мерседеса" відкрив вогонь по місцевому мешканцеві, який йшов до свого автомобіля з дружиною.

Про це повідомляє УНН з посиланням на ГУ НП у Закарпатській області.

“Стріляли у чоловіка 1978 року народження. Віід отриманого поранення він помер у реанімаційному відділенні лікарні. Під час інциденту він з дружиною йшов до свого автомобіля, поблизу було інше авто — Mercedes, водій якого й здійснив постріл. Дружина загиблого не постраждала...”, — йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, місцевого підприємця Юрія М., який нещодавно придбав квартиру в 5-поверхівці на вулиці Незалежності, застрелили невідомі прямо під під'їздом, повідомляє Мukachevo.net.

За фактом вбивства поліція відкрила кримінальне провадження за ст.115 ККУ (умисне вбивство). Наразі в місті та районі оголошено план перехоплення, виставлені мобільні пости правоохоронців.

Слідчо-оперативні дії у справі тривають.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: