Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді на стадіоні "Авангард" змагалися рятувальники з усього Закарпаття (ВІДЕО)

В Ужгороді на стадіоні "Авангард" змагалися рятувальники з усього Закарпаття (ВІДЕО)
Змагання 120 закарпатських рятувальників у різних видах пожежно-прикладного спорту перетворили захід на справжнє спортивне свято.

120 рятувальників Закарпаття зібралися на ужгородському стадіоні «Авангард». Упродовж дня вони змагаються в різних видах пожежно-прикладного спорту. Основна мета заходу — виробити в рятувальників навички реагування в складних ситуаціях та обрати кращих з кращих для того, щоб гідно представити Закарпаття на наступному етапі змагань.

У кожній команді з Чопа, Виноградова, Сваляви, Великого Березного та інших населених пунктів — по 10 рятувальників. Крім таких вправ, як подолання стометрової смуги з перешкодами, підйом по висувній та штурмовій драбинах у вікна третього та четвертого поверхів, учасники відпрацьовують вміння пройти пожежну естафету та бойове розгортання з мотопомпою. Переконують: подібні вправи неодмінно допоможуть у професійній діяльності.

10 кандидатів із найкращими результатами увійдуть до збірної команди Закарпаття для участі в Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту. Також рятувальники області впевнені: такі відпрацювання — додаткова підготовка до небезпечного для нашого краю періоду, коли активізуються пожежі в екосистемах. Детальніше у сюжеті "Ужінформу":




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: