Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді з камери схову супермаркета вкрали рюкзак

В Ужгороді з камери схову супермаркета вкрали рюкзак
Підозрюваного у скоєнні крадіжки з камери схову у місцевому супермаркеті розшукали ужгородські правоохоронці. Йому загрожує кримінальна відповідальність

За фактом крадіжки рюкзака з дитячими шкіряними черевиками з камери схову в ужгородському супермаркеті, кримінальна поліція Ужгорода вжитими заходами з‘ясувала особу крадія.

За фактом таємного викрадення черевиків, вартістю 500 гривень, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Таке правопорушення карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: