Вхiд на сайт
Авторизацiя

Берегівські полісмени знайшли у водія заборонені речовини (ФОТО)

Берегівські полісмени знайшли у водія заборонені речовини (ФОТО)
У селі Велика Бийгань, що на Берегівщині, працівники групи реагування патрульної поліції зупинили водія «BMW» за порушення правил дорожнього руху і вилучили в нього наркотичні речовини: креатин і первентин

Під час патрулювання території села Велика Бийгань чергові групи реагування патрульної поліції зупинили водія «BMW». Причиною зупинки була несправність світлових пристроїв — фар, які мають бути ввімкнені під час руху в темну пору доби.

При спілкуванні з поліцейськими водій — 29-річний берегівець — поводився підозріло і намагався приховати якісь речі в кишені куртки. При поверхневому огляді чоловіка в нього було виявлено та вилучено 2 пакети з речовинами, зовні схожими на наркотичні. Правоохоронці вилучили у водія 5 грамів креатину та 5 грамів первентину.

Вилучені речовини направлено на експертизу. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Слідство у справі продовжується, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: