Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні може з'явиться ще три телеканали

В Україні може з'явиться ще три телеканали
Національна суспільна телерадіокомпанія (НСТУ) має намір запустити музичний, спортивний і дитячий телеканали.

Про це повідомив голова телекомпанії Зураб Аласанія у своєму інтерв'ю виданню "Телекритика", передають Українські Новини.

За його словами, на серверах НСТУ вже є контент для телеканалу "UA:Музика", що буде запущений, як тільки будуть урегульовані питання авторських прав.

За словами голови суспільного мовника, в ефірі будуть звучати прості мелодії, "український шансон", однак якісний рівень музики буде підвищуватися, і це залучить більше людей.

Також у планах в Аласанії запустити 3-й канал - спортивний, а 4-м, як він припускає, буде дитячий телеканал.

Також НСТУ має намір реформувати регіональне мовлення й залишити 8-9 відділень суспільного мовлення.

За словами голови НСТУ, з метою розвитку регіональних відділень буде застосовуватися японська методика, що припускає попередню роботу в регіональних відділеннях перед працевлаштуванням співробітника в центральному офісі компанії.

"Я ще хочу центральні продюсерські команди відправляти "у поля". Вони там будуть жити, поки не зроблять певний проект. Також будемо великі команди звідти привозити в центр. У НСТУ вже почали будувати невеликий хостел, вони будуть там жити й працювати, а потім їхати назад", - розповів Аласанія.

Також він наголосив, що на суспільному телебаченні відтепер головний редактор і генеральний продюсер будуть прямо контактувати зі своїми колегами у всіх регіонах.

Завдяки подібній комунікації й у центральної офісі, і в регіональних відділеннях будуть розуміти загальну картину, що дозволить виробляти контент, що цікавий суспільному мовнику, а не губернаторам.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: