Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Мукачеві жінка вкрала мобільний телефон у подруги (ФОТО)

В Мукачеві жінка вкрала мобільний телефон у подруги (ФОТО)
Співробітники поліції затримали мукачівку, яка підозрюється у крадіжці. Жінка прийшла переночувати до своєї подруги і викрала в неї мобільний телефон. Поліція вилучила крадене

Із заявою про крадіжку до поліції Мукачева звернулася місцева мешканка. Жінка повідомила, що подруга викрала в неї мобільний телефон. Потерпіла спочатку самотужки хотіла вирішити це питання, проте подруга не зізнавалася в скоєному, тоді жінка звернулася по допомогу до дільничного офіцера поліції.

В ході розгляду справи 34-річна мукачівка розповіла правоохоронцям, що її вигнали з помешкання і тому довелося ночувати у подруги. На ранок гостя прокинулася раніше і викрала з шафи мобільний телефон. Речові докази вилучено, щоправда крадений телефон пошкоджений.

За даним фактом слідчим було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Сьогодні вирішується питання щодо оголошення підозри мукачівці у вказаному кримінальному правопорушенні та обрання їй міри запобіжного заходу. Слідство триває, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: