Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Іршавщині невідомий з газовим балончиком та металевою палицею напав на чоловіка (ФОТО)

На Іршавщині невідомий з газовим балончиком та металевою палицею напав на чоловіка (ФОТО)
Працівники поліції розпочали кримінальне провадження за фактом побиття відвідувача розважального закладу в селі Нижнє Болотне Іршавського району

Вчора, 14 травня, до іршавських правоохоронців звернувся 27-річний мешканець села Вільхівка, який розповів, що в приміщенні розважального закладу села Нижнє Болотне його побив невідомий.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що близько 00:30 24-річний житель села Негрово, перебуваючи в приміщенні нічного клубу, розпилив вміст газового балончика та розкладною металевою палицею побив відвідувача.

За кілька годин правоохоронці затримали хулігана. Працівники відділу кримінальної поліції вилучили в чоловіка пневматичний пістолет, газовий балончик та металеву розкладну палицю. 24-річний мешканець села Негрово затриманий у порядку статті 208 КПК України та поміщений в ізолятор тимчасового тримання Виноградівського відділення поліції. За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: