Вхiд на сайт
Авторизацiя

На дорогах Закарпаття знову виявили нетверезих водіїв

На дорогах Закарпаття знову виявили нетверезих водіїв
Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння задокументовано в Тячівському, Перечинському та Берегівському районах

В поліцію Перечинського району надійшло повідомлення від громадян про те, що в селі Тур’я Ремета їздить автомобіль «ВАЗ-2101», водій якого перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Наряд ГШР зупинив машину, у водія виявлено 1,82 проміле алкоголю.

В селі Терново Тячівського району працівники поліції зупинили автомобіль «ВАЗ-21099» через проблеми із фарою. Правоохоронці встановили, що водій не має водійського посвідчення, придбав машину й лише вчиться їздити. Драгер показав у нього 2,8 проміле алкоголю.

Ще одного нетверезого водія зупинили правоохоронці в Берегівському районі, на 28-му кілометрі автодороги Мукачево-Берегово. «Fіаt Unо» порушив вимогу дорожнього знаку. Документів на право керування автомобілем водій не мав, так як цього року права у нього вилучили. Чоловік зізнався, що випив горілки та пива і вже вдруге з початку року зупинений поліцією в стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення водій відмовився.

На усіх правопорушників складено адміністративні протоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння), інформує поліція Закарпаття.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: