Вхiд на сайт
Авторизацiя

До уваги містян: 16 травня в Ужгороді будуть перебої водопостачання

До уваги містян: 16 травня в Ужгороді будуть перебої водопостачання
Міський Водоканал повідомив про тимчасове призупинення НФС-ІІІ 16 травня, в зв’язку з ремонтними роботами

Завтра (16 травня) проводитимуться роботи по заміні запірної арматури на одній з центральних магістралей водогону, діаметром 400 мм. Розпочати роботи планується з 9:00.

На період виконання робіт, буде призупинено водопостачання з насосно-фільтрувальної станції №3 (НФС-ІІІ). В зв’язку з чим, тимчасово буде відсутнє водопостачання в районі “Шахти” та поблизу каналу, а саме в районі вулиць Бродлаковича, Шахтарів, Оноківської, Тімірязєва (частково), Нахімова, Котляревського, Бачинського, Сільвая, Другетів (частково), Канальної, Айвазовського, Насипної, Панькевича (частково) та інших вулиць в межах цього району.

Крім того, у випадку, якщо роботи затягнуться, то в другій половині дня – можливі перебої водопостачання в центральній частині міста.

Водопостачання буде відновлено одразу ж по завершенню робіт, повідомляє адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода».


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: