Вхiд на сайт
Авторизацiя

Цікаві факти про переможця Євробачення-2017: опубліковано ВІДЕО

Цікаві факти про переможця Євробачення-2017: опубліковано ВІДЕО
Переможцем Євробачення-2017 став учасник від Португалії – Сальвадор Собрал з піснею "Amar Pelos Doi". За результати голосуванням журі та телеглядачів Сальвадор Собрал отримав 758 балів.

Фінал Євробачення-2017 пройшов у Києві 13 травня. У фіналі за першість змагалися 26 учасників. 20 фіналістів визначилися за результатами голосування у двох півфіналах, які відбулися 9 та 11 травня.

Переможцем Євробачення-2017 став представник Португалії Сальвадор Собрал з піснею Amar Pelos Doi. Журі та глядачі оцінили виступ Сальвадора у 758 балів (382 від журі кожної з країн та 376 від телеглядачів).

Артист став новим фаворитом букмекерів практично в останню ніч перед фіналом, змістивши на цьому пості італійця Франческо Габбані. Ще перед початком фіналу Євробачення Сальвадор Собрал отримав премію Марселя Безансона.

Дивіться виступ переможця Євробачення 2017 Сальвадор Собрала від Португалії:



Молодий і романтичний Сальвадор вивчав психологію, однак любов до музики взяла своє. Народжений у Лісабоні, деякий час хлопець жив у США та в Барселоні, передає "24". Пройшов навчання у престижній школі Taller de Musics та брав участь у кількох гучних музичних проектах. На його рахунку вже є повноцінний музичний альбом під назвою "Excuse Me" (2016).

Його музика – виклична, яскрава, з нотками Латинської Америки. На сцені співак вражає спонтанністю та щирістю, а його солодкий тенор просто зачаровує. У його виступі у фіналі Євробачення-2017 не було ніяких спецефектів та шоу, Сальвадор підкупив усіх виключно голосом і харизмою.

Пісню "Amar Pelos Dois" ("Для нас двох"), яку португалець виконав на Євробаченні-2017 у Києві, написала не менш талановита сестра Сальвадора Луїза Собрал. Співак каже, що композиція проста, емоційна і спонтанна. А Євробачення-2017 Сальвадор сприймає як чудову нагоду здобути популярність за межами Португалії і піднятися на щабель вище у музичній кар'єрі.

Після оголошення результатів Євробачення-2017 Сальвадор Собрал заспівав разом із сестрою (фото: GettyImages)

Цікаві факти про переможця Євробачення-2017: опубліковано ВІДЕО


Сальвадор Собрал має критичний стан здоров’я та потребує термінової операції на серці. Йому потрібно знайти донора до кінця року.

Після того, як Сальвадор дізнався про свою перемогу на Євробаченні-2017, він заявив на сцені, що "ми живемо у світі музики фаст-фуду", і в сучасному світі є дуже мало справжньої музики.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: