Вхiд на сайт
Авторизацiя

Виноградівська поліція оперативно розкрила злочин (ФОТО)

Оперативники Виноградівського відділення поліції розшукали чоловіка, який викрав автомобіль з гаража жителя району.

Виноградівська поліція оперативно розкрила злочин (ФОТО)

На лінію «102» звернувся мешканець села Букове Виноградівського району та повідомив про угон свого авто. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що «Renault Kangoo» невідомі викрали вночі з гаража потерпілого. Приміщення було незачиненим, ключі від машини знаходилися всередині авто.

Виноградівська поліція оперативно розкрила злочин (ФОТО)

Кримінальна поліція Виноградівського відділення встановила особу, яка причетна до цього правопорушення. Крадений автомобіль було вилучено у 26-річного жителя Виноградова. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 ККУ, тобто незаконне заволодіння транспортним засобом. «Renault Kangoo» поміщено на спецмайданчик поліції. Зараз вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу щодо підозрюваного.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: