Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Виноградівщині нетверезий водій в’їхав у парковку кафе

На Виноградівщині нетверезий водій в’їхав у парковку кафеВипадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння протягом доби задокументовано на території Виноградівського, Перечинського, Іршавського та Хустського районів.

У Виноградові нетверезий водій «Volkswagen S4» вночі в’їхав у парковку місцевого кафе, де саме святкували весілля. Внаслідок зіткнення постраждали чотири залишених біля закладу автомобілі. Працівники поліції освідчили винуватця аварії в лікарні, де медики підтвердили, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Внаслідок ДТП ніхто не постраждав.

У Перечині п’яний водій ВАЗ 21099 зупинився на пішохідному переході, коли до нього підійшли працівники поліції, він намагався чинити їм опір. У присутності свідків на порушника складено відповідні протоколи.

Крім цього, за порушення правил дорожнього руху були зупинені ще четверо водіїв, в яких виявлено стан алкогольного сп’яніння: один водій у Хустському районі та троє на Іршавщині.

На всіх правопорушників складені адміністративні протоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння).

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: