Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 14-20 травня: Левам не потрібно поспішати розлучатися, а Скорпіони повинні матеріально допомагати рідним

Астролог Любов Шехматова підготувала прогноз на тиждень.

Гороскоп на 14-20 травня: Левам не потрібно поспішати розлучатися, а Скорпіони повинні матеріально допомагати рідним

ОВНИ. Дружня сфера вимагає матеріальних і моральних капіталовкладень, постарайтеся збалансувати земне і духовне, перекоси запитів чреваті проблемами.

Зміцнення братських уз, де належить зробити ревізію і відсіяти "баласт", має базуватися на спільних духовних ідеалах та практичних інтересах. Якщо не вистачає шлюбного щастя, "наліво" скакати протипоказано, поруч благословенний супутник, моліться на нього! Кращого поки не знайдете. Союз зміцнять спільні захоплення, спільні подорожі та ваша неперевершена чарівність.

Досить орати, як кінь, робота йде на задній план. Уперед манить і зачаровує (на півтора року) творчий феєрверк, перемикайте важелі на шлях улюблених занять, хобі.

Також вам відведена роль чарівника, що робить людей щасливими.

Тримайтеся Близнюків, Тельців, Терезів, Дів.

ТЕЛЬЦІ. Уникайте ультимативних вимог, будь-яка дія породжує протидію. Успіх долі в ваших руках. Зробити стрімкий ривок у світле завтра ви здатні завдяки діловим дебютам, ініціативним діям, яскравій персональій харизмі. Ідіть вперед, ваше завдання – стати найкращими, сильними, розумними, впливовими.

Щоб більше заробити, слід бути не тільки творчим оригіналом, але й працювати більше за інших, братися за додаткові повноваження, проявляти кмітливість, інформаційну обізнаність, дипломатичний талант. І неодмінно підтримувати в гармонії робочий мікроклімат. Щасливі шанси прийдуть через колег і домочадців.

На жаль, зростання по посадовий вертикалі гальмується на півтора року, так треба. Приборкайте кар'єрні амбіції, це пусте розпорошення сил. Ваша кадрова цінність – в ролі фахівця широкого профілю.

Прийшов час для облаштування сімейного гнізда і особистому житті. Туди і направляйте дорогоцінні ресурси.

Дружіть з Овнами.

БЛИЗНЮКИ. Розслабтеся і тихо пливіть за течією подій, тоді станеться те, що написано на роду. Безглузді самопожертви протипоказані, вам слід дати зрозуміти людям, що всі ви – пасажири одного судна, що рухається по волі Божій, де паразитизм загрожує руйнуваннями.

Вірте у все найкраще, мрії мають колосальний вплив на реальність і здатні матеріалізуватися. Якщо ваші ідеали є бутафорією, їм судилося розсипатися в прах. Головне – зберегти партнерські узи, де лукавий будує підступи.

Дивіться на світ через власні окуляри, своя позиція – священна, руліть з розумом. Чужі думки і установки – не ваша турбота. Вони несуть регрес.

РАКИ. Принцип гармонії і справедливості – фундамент вашого соціального, кар'єрного, сердечного процвітання. Але, на жаль, не все так просто. Фінансова сторона – актуальна і болюча, це тиждень розплати, стягнення боргів. Не хитруєте, чиніть чесно і благородно при взаєморозрахунках з оточуючими, не використовуйте нахабно дружні узи.

У відносинах "я тобі – ти мені", які зав'язані на матеріальне і духовне, наведіть порядок, саме тут пролягає маршрут долі (на півтора року), вилучаючи відпрацьовані теми.

До 25 серпня доведеться гарувати на старому службовому терені, міняти місце роботи сенсу немає. Тягніть робочий плуг, намагаючись отримати максимум задоволення від навантажень. Тут джерело прибутку.

ЛЕВИ. Тримайте професійний порох сухим. Вам – практичним, господарським – потрібно вижити в конкурентній гонці і утримати бізнес на плаву. Суперники винахідливі, оригінальні, прагматичні, ігнорувати їх небезпечно.

Втім, поміняти коней на переправі можна за умови, якщо відносини себе вичерпали. Але вра^-^те: зараз долі багатьох людей "замикаються" на вас, місія відповідальна, тому будьте максимум порядні і шляхетні.

У шлюбних пар дежавю. Якщо відносини дали тріщину – це не випадково. За останні роки тут накопичилося багато "мотлоху", можливо, почуття охололи, любов перетворилася в обов'язок і її потрібно терміново рятувати. Беріть кермо в руки і дійте.

Протягом півтора років ви маєте бути владним, мудрим і чарівним командиром на шлюбному лайнері.

Не поспішайте розлучатися, доля союзу в ваших руках.

ДІВИ. Поводьтесь інтелігентно, демонструючи зразок високої духовної культури. Ваш імідж популярності на недосяжній висоті, особливо якщо маєте справу з далекими краями, там вас цінуватимуть гідно. Величне і справжнє бачиться здалеку.

"Топтання"з кармічних причин на завойованих службових позиціях, де досягли професійної досконалості, завершується, оскільки є регресивним. Якщо вас обмежать у повноваженнях або додаткових підробітках, тим краще. Перемикайтеся на улюблене заняття, яке творчо надихає, займайтеся благодійністю.

Турбота про сім'ю – першорядне завдання, тут йде болюче відпрацювання кармічних хвостів, де ухилятися категорично заборонено.

Щодо матеріальних благ не переживайте, будете забезпечені всім для повного щастя.

ТЕРЕЗИ. На любовному фронті завирують полум'яні пристрасті. Зіткнувшись з надзвичайними запитами (сексуальними, фінансовими) сердечного обранця, не смійте дезертирувати з поля бою, а покажіть у всій красі мистецтво люблячого супутника.

Пориньте в минуле, там було багато натхненних красивих моментів, проімітуйте почуття, навіть якщо серце захолонуло. Перетворитися на чарівника і запалити романтичний феєрверк подружньої ідилії судилося не вам, а гармонійній половинці. Підтримайте її!

СКОРПІОНИ. Закладається діловий фундамент співпраці на майбутній рік. Якщо задоволені нинішньою діловою командою, все тут влаштовує, значить, вам феноменально пощастило з партнерами (шлюбними теж), і не смикайтесь, кращих союзників не знайдете!

Зараз на першому плані стратегічні кар'єрні плани, бізнес (на півтора року) – тут прогрес, а колупатися в домашньому гнізді – задкувати в минуле.

Домашні проблеми вирішуйте самовідданим служінням рідним, матеріальним фінансуванням. Можливо, це в тягар, але діватися нікуди, борг (кармічний) віддяка. Домочадці – це, перш за все, друзі, з якими у вас братські відносини і надійний тил, без якого не можна.

СТРІЛЬЦІ. Сконцентруйте основні творчі та силові арсенали на службовому фронті, тут кується матеріальне майбутнє. На роботі ви майстер на всі руки, особистість яскрава, впливова, начальство в захваті, дерзайте, грошей заробите.

Головне – не розпорошуватися на різні контакти, менше "базарити" на порожні теми, пхати носа в чуже просо.

Сформуйте коло потрібних осіб, куди входять давні друзі, з якими вас об'єднують високі духовні цінності. Тут вдасться завоювати авторитет, продемонструвати таланти і досягнення, отримавши гідну оцінку і повагу оточуючих.

У шлюбі "руліть" поперемінно, шукайте цивілізовані компромісні варіанти в моменти розбіжностей. Якщо коса агресії партнера знайде на камінь вашої принциповості – буде горе.

КОЗЕРОГИ. Ви – популярна особистість, якщо люди з радістю в'ються навколо, поважають, симпатизують і люблять, значить, розвиваєтеся правильно. Будьте детонатором щастя для інших, тоді інвестиції добра повернуться бумерангом.

Доленосна вісь нині проходить через сферу "дай-на", де йде чіткий взаєморозрахунок. Заслужене отримаєте, життя справедливо воздасть. Батогом або пряником.

Взяті за останніх 8-10 років надлишки будуть утилізовані протягом півтора років. Вчасно розплачуйтеся, займайтеся благодійністю і не чекайте, поки вас обкрадуть.

З начальством дружіть (через сильних світу йде удача), будьте старанні на службі, активно працюєте, і не базікайте про сокровенне, тільки довіреним особам розкривайте душу!

Якщо мучать болячки (за що, Господи!), секретна скринька відкривається просто: це доля насильно експропріює борги, виправляючи допущені в минулому помилки.

ВОДОЛІЇ. Ви схильні до авторитаризму, нав'язування своєї думки, чим закладаєте міну під сімейний фундамент. Якщо не влаштовує оточення, шукайте причину в собі – це мучиться нереалізований інтроверт. Рецепт простий: приборкайте Его і кардинально змініть свій менталітет, ставлення до людей, тоді, як в казці, діаметрально зміниться навколишній світ, автоматично відсіються особи, що не відповідають вашому розвитку.

Застава шлюбної ідилії – вміння йти на поступки, грати за правилами благовірних. Протягом півтора років їм судилося вами верховодити. Пристосовуйтесь – бунтівникам загрожує депресія та розлучення.

Якщо самотні, залучити половинку вдасться внутрішньою силою і красою, але вра^-^те, вибираєте не ви, а вас! І за принципом: подібне притягує подібне.

РИБИ. Матеріальна зацікавленість – потужний стимул в контактах з людьми, начальством, друзями. Це не спотворені прояви ницої меркантильної натури, просто зараз земні інтереси домінують, прищеплюючи риси здорового прагматизму для оптимальної самореалізації. Події тижня мотивовані кармічно, сюжети з минулого знову змусять вас пройти якісь емоційні переживання, багато чого переосмислити, успішно звільнивши підсвідомість від шлаків негативних енергій. Особливих клопотів вимагають відносини з людьми, які вас опікали, протегували. Перш за все, з жінками, людьми похилого віку, начальством. Бізнес теж принесе масу проблем.

Робіть ставку на роботу, тут починається продуктивний час (півтора року) зі щасливими шансами. Діапазон можливостей заробити розшириться.

Безробітні в кінці кінців знайдуть свою службову стезю.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: