Вхiд на сайт
Авторизацiя

ТОП-12 продуктів, які можна їсти скільки завгодно, не набираючи вагу

ТОП-12 продуктів, які можна їсти скільки завгодно, не набираючи вагу
Харчуватися смачними продуктами хочуть всі, а от гладшати від їжі не хоче ніхто. Але це зовсім не означає, що потрібно закрити рот на замок і відмовитися від смаколиків заради фігури.

Головне вибрати правильні продукти, які можна їсти в необмеженій кількості, не піклуючись про свою вагу. Крім того, якщо вам хочеться перекусити, але немає часу або бажання для приготування повноцінного обіду, ці продукти вам дуже знадобляться.

Попкорн

Однак тут мається на увазі не той, який можна приготувати в мікрохвильовій печі або той, який ми купуємо в кінотеатрі. У цьому випадку мова йде про попкорн, приготований за допомогою гарячого повітря (в духовці або в спеціальному апараті для приготування попкорну).

В одній чашці такого попкорну міститься всього 31 калорія. Його можна посипати невеликою кількістю солі і їсти жменями.

Рукола

Можете забути про позбавлену смаку зелень! Салат з руколи – кращий варіант гарніру! Крім неї вам знадобиться пармезан, оливкова олія та сіль. Дві чашки руколи містять всього 10 калорій, тому нею можна, наприклад, сміливо замінити хліб.

Чорниця

Її можна назвати універсальним продуктом для перекусу. Всього 85 калорій на чашку. Чорниця багата вітамінами і мікроелементами і її сміливо можна додавати до йогурту, або змішувати у блендері з бананами, додавши трохи лимонного соку і на кілька годин залишити в морозилці. Результат – смачне і корисне морозиво.

Едам

Ці боби можуть продаватися як свіжими, так і замороженими, в очищеному вигляді і разом з "шкаралупою". Їх варто спробувати і зробити частиною свого раціону. Чашка Едама містить 130 калорій.

Боби можна використовувати і як пікантну добавку до страв, і як самостійну закуску. Але справжній делікатес вийде, якщо ви просто приготуєте їх на пару, а потім додасте трохи морської солі.

Селера

Вона на 95% складається з води, решта 5% – це клітковина. Два стебла цього овоча містять всього 13 калорій і близько граму чистої клітковини. Якщо занурити їх в хумус, виходить дуже смачна і корисна закуска.

Яєчний білок

Його можна їсти стільки, скільки захочеться, адже в одному білку цілих 4 грами протеїну і всього 17 калорій. Ви можете вживати білки як окремо, так і разом з жовтками, адже в жовтках міститься безліч мікроелементів (правда, і додаткові калорії теж). З білків можна приготувати легкий і швидкий сніданок: омлет з помідорів, шпинатом і сиром фета.

Апельсини

Ні в якому разі не робіть з апельсинів сік: м'якоть – найкорисніше, що є у цього фрукта. Щодня вживаючи апельсини, ви не тільки отримуєте добову дозу вітаміну С, але також насичуєте свій організм іншими мікроелементами, наприклад, фолієвою кислотою, калієм і вітаміном В1. В одному середньому апельсині міститься приблизно 60 калорій, а клітковина дозволить вам залишатися ситими до наступного прийому їжі.

Гриби Портобелло

Цей вид грибів один з найпопулярніших, адже по своїй текстурі і смаковими якостями вони нагадують м'ясо. В одній великій шапці гриба Портобелло міститься всього 18 калорій, і ви можете сміливо додавати його до свого вегетаріанського бургеру, або смажити на грилі з додаванням солі, часнику, шпинату і навіть м'якого сиру.

Водорості

Будь-які їстівні водорості – це дієтичний продукт. Якщо раніше вони були поширені тільки в Східній Азії, то зараз їх можна знайти в супермаркетах по всьому світу. Крім того, що водорості – низькокалорійний продукт, вони можуть похвалитися високим вмістом йоду, що дуже корисно для щитовидної залози. Одна чашка свіжих водоростей містить 30 калорій і грам клітковини.

Полуниця

Цей смачний і корисний продукт – джерело задоволення! У чашці полуниці міститься всього 50 калорій і 2 грами клітковини. Крім цього, в полуниці містяться антоціани – спеціальні речовини, які допомагають уникнути серцевого нападу (особливо це стосується жінок). А це означає, що можна щодня дозволяти собі чашку полуниці зі збитими вершками, і забути про докори сумління!

Горох цукровий

Він має натуральний солодкуватий смак, що робить його прекрасним варіантом, щоб перекусити. Одна чашка цього гороху містить 35 калорій і 2 грами клітковини і протеїну. Його можна вживати сирим або тушкувати.

Солодка картопля (батат)

Цей, здавалося б, нічим не примітний коренеплід – одна з найкорисніших рослин на планеті. Він надзвичайно багатий бета-каротином і вітаміном А. Одна середня картоплина містить близько 112 калорій, а через те, що цей коренеплід дуже ситний, однієї картоплини вам буде досить.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: