Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські правоохоронці спіймали серійного велокрадія

Закарпатські правоохоронці спіймали серійного велокрадія
Виноградівські правоохоронці затримали чоловіка, який викрадав три велосипеди, коштовності та одяг. За всіма фактами порушено кримінальні провадження

Вчора, 12 травня, до виноградівських правоохоронців майже одночасно звернулися жителі сіл Чорнотисово, Неветленфолу та міста Виноградова. У трьох потерпілих викрали велосипеди.

Працівники кримінальної поліції розпочали пошуки — і вже за кілька годин вичислили підозрюваного в крадіжках. Як з’ясувалося, 25-річний житель села Форголань, що на Виноградівщині, перебуваючи в селі Чорнотисово, помітив залишений поблизу місцевого магазину велосипед. Через деякий час, проникнувши до дворогосподарства у селі Неветленфолу та подвір’я мешканця Виноградова, викрав ще 2 велосипеди.

У скоєному чоловік зізнався, а вкрадені велосипеди правоохоронці повернули справжнім власникам.

Крім того, працівники поліції встановили, що чоловік підозрюється в крадіжці з проникненням до будинку своєї односельчанки. Пошкодивши вікно, правопорушник проник до житла 43-річної жительки села Форголань і викрав звідти одяг та вироби з золота. Загальна сума збитку склала понад 10 тисяч гривень. За фактами крадіжок порушені кримінальні провадження. Ведуться слідчі дії, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: