Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті з'явиться вже другий шкільний патруль

На Закарпатті з'явиться вже другий шкільний патруль
«Children patrol police»– так називається дитяче об’єднання, спрямоване на правову освіченість учнів загальноосвітніх шкіл та на попередження злочинності в дитячому середовищі.

Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева розробила для дітей спеціальний кодекс, який є спрощеною інтерпретацією закону "Про Національну поліцію".
Юні полісмени пройшли відбір: від тестування до співбесіди. Відтак, з-поміж двох десятків заявок, комісія відібрала 10.

Шкільний патруль буде стежити за порядком у навчальному закладі на перервах. Крім цього, у наших планах залучати молодь до роботи під час різних заходів.

Урочистий запуск другого в Україні шкільного патруля відбудеться в понеділок, 15 травня, о 16:00 в Ужгородськый ЗОШ І-ІІІ ступенів N 10 з угорською мовою навчання (м. Ужгород, Православна набережна, 24).

Також хочемо нагадати, що перший шкільний патруль в Україні запустили у лютому цього року,- 11 шкільних поліцейських стежать за дисципліною та допомагають адміністрації Коритнянської загальноосвітньої школи.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: