Вхiд на сайт
Авторизацiя

Цікаві літні канікули: топ-3 ідеї для дитячого відпочинку і розвитку

Цікаві літні канікули: топ-3 ідеї для дитячого відпочинку і розвитку
Незважаючи на поки що холодну погоду, літо таки прийде. А з ним — і канікули для школярів. Як і де влаштувати свою дитину зручно, цікаво, а головне — з користю для тіла і духу — пропонуємо почати визначатися вже зараз.

Літні канікули у 2017 році в Україні почнуться 27 травня і триватимуть аж до 1 вересня. Щоб діти набралися сил і наснаги до нового навчального року, їх треба відправити на цікавий відпочинок.

Зауважимо, вартість будь-якого табору відпочинку для дітей залежить від місця розташування, часу перебування та кількості і якості пропонованих послуг. Найзручніше батькам буде спершу визначитися, в якому "стилі" хотіло б відпочити ваше чадо, а вже потім — шукати найоптимальніше співвідношення ціни і якості з боку організаторів дитячого відпочинку.

Козаки і козачки

Козацькі табори запрошують школярів долучитися на період літніх канікул до захоплюючих пригод наших звитяжних предків: відкрити таємничий світ козаків, пластунів, характерників та інших національних відчайдухів.

Вік: 8-15 років

Терміни: 10, 14 або 21 день

Що пропонують: курси загальної та спеціальної фізичної підготовки, оволодіння прийомами самозахисту, виживання в екстремальних умовах, надання першої медичної допомоги, а також — плавання, оволодіння козацькою зброєю (шабля, нагайка, спис, лук), керування човном, верхова їзда, гопак, народні танці і рукоділля.

Хто організовує: Міжнародна федерація "Дракон" і Міжнародний союз козацьких сил; Козацька Лицарська Школа; деякі туристичні компанії.

Вартість: близько 3 000 гривень за 10-денну зміну

Туристи-мандрівники

Цей вид таборів пропонує школярам активний відпочинок, з пішими походами та рухливим дозвіллям.

Вік: 7-18 років

Терміни: 5 або 10-денні походи

Що пропонують: навчання різноманітним туристичним премудрощам: як правильно поставити намет, розпалити багаття, приготувати їжу в поході, як орієнтуватися на місцевості, користуватися компасом. Окремі табори влаштовують для юних туристів піші сходження в українські гори (в тому числі — на Говерлу) або ж — річкові сплави на човнах чи спелеопоходи до знаменитих українських печер.

Хто організовує: туристичні агенції, відділи освіти та туризму.

Вартість: від 1300 гривень за 5 днів.

Для поліглотів


Вік: від 6 років

Терміни: 1, 2 або 3 тижні

Мовні табори, де окрім оздоровлення, відпочинку і веселого дозвілля, дитині запропонують ще й опанувати або покращити знання з іноземної мови – вже не дивина в Україні. І англійською мовою сьогодні вибір не обмежується. Зокрема, вивчати пропонують ще німецьку та польську. Так само — можна обрати місце, де відпочивати і вивчати мову. Це може бути на морі, в горах, у приміському таборі або навіть і у пришкільному.

Хто організовує: спеціалізовані дитячі табори, відділи освіти, школи

Вартість: від 8 000 гривень за 10-денний курс

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: