Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді погодили загальний вигляд автобусних зупинок єдиного взірця (ФОТО)

В Ужгороді погодили загальний вигляд автобусних зупинок єдиного взірця (ФОТО)
Днями на засіданні комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту Ужгородської міської ради погодили загальний вигляд автобусних зупинок єдиного взірця.

Також прийняли рішення доручити департаменту міського господарства встановити дорожній знак “В’їзд заборонено” на перехресті пров. Приютського - вул. Берчені та на перехресті вул. Бачинського - М. Божук, а також дорожні знаки «Пішохідний перехід» на перехрестях вул. Берчені - пров. Приютський, “Пішохідний перехід” та “Обережно діти” на Бачинського - Другетів, облаштувати обмежувач руху та дорожній знак “Нерівність”.

Пішохідні переходи та належні дорожні знаки “Пішохідний перехід” мають зробити і на пл. Жупанатській (біля Альпінарію) та біля будівлі офісу “Енергозбуту”, інформують у міськраді.

Розглянувши колективне звернення щодо продовження маршрутів автобусів №6 та 58 до НПО «Реабілітація» на вулиці Великокам’яній, щоб там була кінцева зупинка, прийняли рішення звернутися до головного лікаря цього медичного закладу щодо облаштування ними місця зупинки (розвороту) для автобусів на території закладу, бо наразі такої можливості для транспорту немає.

Департаменту міського господарства доручили й облаштувати автобусні зупинки та відповідні дорожні знаки на вулицях Загорській, Верховинській, напроти готелю “Прага”, на вулиці Університетській і біля ЗОШ №20.

Неподалік Генерального консульства Угорщини в Ужгороді за рішенням комісії мають облаштувати дорожній знак “Зупинка заборонена”, для заборони стоянки автомобілів на одній зі сторін Православної набережної.

А на набережній Незалежності (біля кафе “Пінгвін”) та на вулиці Волошина (біля ТЦ“Едельвейс”) вирішили встановити дорожній знак “В’їзд заборонено”.

На засіданні розглядали і питання облаштування руху на транспортних колах у зв'язку зі зміною законодавства, пле напрацювання ще тривають, оскільки йдеться не лише про встановлення дорожніх знаків, нанесення розмітки, а й рядність руху, з'їзди з кола тощо.

В Ужгороді погодили загальний вигляд автобусних зупинок єдиного взірця (ФОТО)
В Ужгороді погодили загальний вигляд автобусних зупинок єдиного взірця (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: