Вхiд на сайт
Авторизацiя

За минулу добу закарпатські поліцейські затримали 6 нетверезих водіїв (ФОТО)

За минулу добу закарпатські поліцейські затримали 6 нетверезих водіїв (ФОТО)
Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння задокументовано в Іршавському, Хустському, Тячівському та Мукачівському районах

Відразу трьох нетверезих водіїв затримала за минулу добу Іршавська поліція. В м.Іршаві працівники ГШР зупинили близько 23-ї години автомобіль ВАЗ-2106, на якому не горіло світло фари. За кермом перебував 24-річний місцевий житель. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Другий п’яний попався в місті близько другої години ночі. На мікроавтобусі «Volkswagen Тrаnsрortеr» не горів спеціальний мигаючий пристрій, який показує поворот, що й стало підставою для зупинки автомобіля. За кермом перебував у нетверезому стані 46-річний місцевий житель. В лікарні у нього виявили 0,90 проміле алкоголю.

Третього нетверезого водія іршавські ГШР-івці затримали ввечері в с.Осій. На автомобілі «ВАЗ-2106» не горіло світло фар. За кермом перебував 20-річний місцевий житель. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, під час медосвідчення в районній лікарні в нього виявили 1,0 проміле алкоголю.

У селі Синяк в Мукачівському районі сталася ДТП. Водій автомобіля «ГАЗель», який перевозив хлібобулочні вироби, став повертати, не переконавшись у безпечності цього маневру. Як наслідок, з ним зіткнувся джип «Тоyоtа», який саме пішов на обгін. Машини пошкодилися несуттєво, проте наряд ГШР, прибувши на місце події, виявив, що 35-річний водій «ГАЗелі» перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Це підтвердилося в районній лікарні, де за висновком лікаря на водія склали адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення, а машину забрав власник.

За минулу добу закарпатські поліцейські затримали 6 нетверезих водіїв (ФОТО)
За минулу добу закарпатські поліцейські затримали 6 нетверезих водіїв (ФОТО)


У Хустському районі в смт.Вишково правоохоронці зупинили мотоцикл, на якому не було номерного знака. За кермом перебував 44-річний місцевий житель. Водійського посвідчення чоловік не мав і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення відмовився, хоча й зізнався, що випив кілька пляшок пива. В присутності двох свідків на водія склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння незареєстрованим транспортним засобом і без водійського посвідчення.

На автодорозі поблизу м.Тячева правоохоронці зупинили вночі мікроавтобус «Fоrd Тrаnsit», який сторював аварійну ситуацію на дорозі. За кермом перебував 38-річний місцевий житель, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від медосвідчення відмовився. Від правопорушника вилучили водійське посвідчення.

На усіх правопорушників складено адміністративні протоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння), інфомує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: