Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті рятувальниками ліквідовано дві пожежі у господарчих спорудах (ФОТО)

На Закарпатті рятувальниками ліквідовано дві пожежі у господарчих спорудах (ФОТО)
Впродовж дня 9 травня пожежно-рятувальні підрозділи Закарпатської області ліквідували 2 пожежі споруд господарського призначення на території приватних домоволодінь.

Перше повідомлення про пожежу у господарчій споруді надійшло 9 травня о 13:12. Горів хлів, на території приватного домоволодіння на вулиці Конституції, що у селі Білки Іршавського району. Рятувальники 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава прибули швидко та оперативно локалізували загорання у споруді не давши перекинутися полум’ю на житловий будинок та гараж власників. О 13:50 пожежу локалізовано, а о 14:30 повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі знищено покрівлю на площі 18 кв.м, 2 тони сіна та речі домашнього вжитку. Ймовірною причиною загорання могло стати коротке замкнення електромережі.

Цього ж дня, о 13:54 надійшов другий виклик про пожежу. Цього разу зайнялась споруда господарського призначення на вулиці Незалежності, що у селі Яблунівка Хустського району.

На місце події негайно прибули рятувальники державного пожежно-рятувального поста смт Вишково. О 14:15 рятувальники локалізували пожежу, а о 14:25 повністю ліквідували. Вогонь встиг знищити покрівлю на площі близько 9 кв.м та майже тону сіна

Завдяки злагодженим діям вогнеборців вдалося врятувати житловий будинок господарів, що розташований на відстані 4 метри від осередку пожежі.

Цього разу ймовірною причиною загорання стала необережність поводження з вогнем не встановленої особи, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

Загиблих та травмованих в обох випадках не має.

На Закарпатті рятувальниками ліквідовано дві пожежі у господарчих спорудах (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: