Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція Мукачева оголосила в розшук підозрюваного у резонансному вбивстві: опубліковано ФОТО

Поліція розшукує молодого хлопця, який підозрюється у вбивстві 53-річного мукачівця. Ввечері 6 травня у будівлі колишньої котельні юнак наніс чоловікові множинні удари, внаслідок отриманих травм той помер на місці події. За фактом вбивства розслідування триває

Поліція Мукачева оголосила в розшук підозрюваного у резонансному вбивстві: опубліковано ФОТО


Нагадуємо, вранці 7 травня до поліції Мукачева надійшло повідомлення про те, що у будівлі колишньої котельні, що на вулиці Сєченова, було знайдено тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. Правоохоронці, які виїхали на місце злочину, оперативно встановили особу загиблого, ним виявився 53-річний житель Мукачева.

Керівник спецвідділу слідчого управління ГУНП Володимир Мага повідомив, що було проведено ряд заходів щодо з'ясування всіх обставин пригоди та особи, яка це скоїла. У результаті проведених першочергових слідчих та оперативних розшукових дій управління кримінальної поліції ГУНП, спеціалізованого відділу слідчого управління, співробітників Мукачівського відділу поліції було встановлено особу, що підозрюється у вбивстві чоловіка. Ним виявився 18-річний мукачівець. У ході слідства з’ясувалося, що ввечері 6 травня молодий чоловік стільцем наніс старшому кілька ударів в область голови та тулуба, від чого потерпілий 53-річний мукачівець помер на місці події.

Наразі підозрюваний у вбивстві переховується від органів досудового розслідування, поліція оголосила його в розшук та вживає всіх заходів щодо його затримання. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Поліція заочно оголосила мукачівцю про підозру у вчиненні злочину.

Правоохоронці звертаються до всіх, хто володіє інформацією, яка може допомогти у пошуку підозрюваного, з прохання повідомити про це в Мукачівській відділ поліції, до Головного управління Національної поліції в Закарпатській області або на лінію «102».

Поліція Мукачева оголосила в розшук підозрюваного у резонансному вбивстві: опубліковано ФОТО



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: