Вхiд на сайт
Авторизацiя

До уваги водіїв! На Закарпатті посилено контроль за дотриманням правил дорожнього руху

До уваги водіїв! На Закарпатті посилено контроль за дотриманням правил дорожнього руху
Відділ забезпечення безпеки дорожнього руху УПД ГУНП в Закарпатській області інформує про те, що з 8 до 14 травня в Україні триватиме Тиждень БДР.

В рамках семи днів здійснюватиметься посилена робота з контролю за дотриманням правил дорожнього руху. Також особлива увага приділятиметься різноманітним акціям з метою привернення уваги громадськості до важливості вивчення та дотримання ПДР

Сьогодні, 8 травня, на території Закарпаття, а також по всій території України стартував Тиждень безпеки дорожнього руху, який триватиме до 14 травня. Мета даного заходу – привернути увагу до складної ситуації з безпеки дорожнього руху, а також сприяти вихованню дорожньої культури серед населення.

В рамках семи днів, триватиме посилена робота з контролю за дотриманням ПДР усіма учасниками дорожнього руху. У загальноосвітніх навчальних закладах Закарпатської області працівниками поліції спільно з Департаментом освіти і науки Закарпатської ОДА організована робота по проведенню уроків з тематики безпеки дорожнього руху « Безпека на дорозі – безпека життя».

Щодня на автошляхах краю травмуються люди, тому часто лікарям вкрай необхідна кров, щоб врятувати життя потерпілому. Тому працівники поліції візьмуть участь в благодійній акції «Здай кров - врятуй життя!».

Необхідно пам’ятати, що тільки спільними зусиллями та свідомим ставленням до вивчення та дотримання правил дорожнього руху можна досягти безаварійної ситуації на автошляхах.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: