Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стали відомі подробиці резонансної ДТП на Закарпатті: постраждали діти (ФОТО)

Стали відомі подробиці резонансної ДТП на Закарпатті: постраждали діти (ФОТО)
Поблизу села Рокосово мешканець села Копашнево не впорався з керуванням і з’їхав у кювет, при цьому авто зіткнулося з деревом. Серед постраждалих пасажирів — двоє неповнолітніх

7 травня о близько 16:30 правоохоронці отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду поблизу села Рокосово Хустського району. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, встановила, що 43-літній житель села Копашнево, водій автомобіля «Cherry Easter», рухаючись у напрямку міста Хуст, не впорався з керуванням — і з’їхав у кювет. Автомобіль вдарився об стовбур дерева. Крім водія, у салоні автомобіля перебували ще четверо пасажирів: двоє неповнолітніх — 9-ти та 11-ти років, 66-літній пенсіонер та 38-річна жінка. Із численними травмами двох неповнолітніх та пенсіонера доставлено до лікарні. Жінка-пасажир не постраждала.

Медекспертиза підтвердила, що водій за кермом був тверезим. Автомобіль доставлено на штраф майданчик Хустського відділу поліції.

Стали відомі подробиці резонансної ДТП на Закарпатті: постраждали діти (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: