Вхiд на сайт
Авторизацiя

При в'їзді на Закарпаття правоохоронці затримали озброєного чоловіка

В рамках проведення спільного комплексу режимних та контрольних заходів на межі Закарпатської області та контрольованих прикордонних районів правоохоронці виявили пістолет з глушником та набоями до нього.
При в'їзді на Закарпаття правоохоронці затримали озброєного чоловіка

Зброю знайшли прикордонники Мукачівського загону спільно зі співробітниками СБУ та Нацполіції на контрольному посту. Інформацію про перевезення заборонених предметів завчасно отримали та надали представники УСБУ в Закарпатській області.

Для перевірки була зупинена одна з автівок, якою керував громадянин України. У ході огляду в транспортному засобі правоохоронці знайшли 9 мм пістолет ПМ, 41 набій до нього, а також глушник.

На місце виявлення було викликано слідчо-оперативну групу. Знайдені предмети вилучені для проведення експертизи. Триває подальша перевірка.
При в'їзді на Закарпаття правоохоронці затримали озброєного чоловіка



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: