Вхiд на сайт
Авторизацiя

Євробачення 2017. Коли й де дивитися півфінали конкурсу

Євробачення 2017. Коли й де дивитися півфінали конкурсу
У вівторок, 9 травня стартує міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2017, який в цьому році завдяки перемозі співачки Джамали проходить у Києві.

Перший півфінал Євробачення 2017 відбудеться 9 травня о 22:00. На сцені Міжнародного виставкового центру свої конкурсні композиції представлять виконавці з 18 країн, які будуть боротися за право виступати у фіналі.

Зокрема, в першому півфіналі виступлять учасники від Швеції, Грузії, Австралії, Албанії, Бельгії, Фінляндії, Азербайджану, Португалії, Греції, Молдови, Чехії, Кіпру, Вірменії, Словенії, Латвії, Ісландії, Чорногорії та Польщі.

Другий півфінал Євробачення 2017 відбудеться в четвер, 11 травня о 22:00. В ході другого півфіналу також виступлять представники з 18 країн, які будуть боротися за місце у фіналі конкурсу. Так, у четвер на сцені Міжнародного виставкового центру виступлять учасники з Македонії, Мальти, Нідерландів, Сербії, Данії, Румунії, Угорщини, Австрії, Ірландії, Швейцарії, Естонії, Ізраїлю, Болгарії, Сан-Марино, Литви, Хорватії, Норвегії та Білорусі.

Півфінали Євробачення 2017 буде транслювати телеканал UA:Перший. Трансляція півфіналів відбудеться 9 та 11 травня о 22:00 за київським часом. Крім того, дивитися Євробачення 2017 можна буде на великих екранах у фан-зоні Eurovision Village, яка вже відкрилася на Хрещатику, а також в Євроклубі.

Також півфінали Євробачення 2017 можна буде подивитися в мережі. Онлайн-трансляція відбудеться на офіційному сайті Євробачення, а також на YouTube-каналі конкурсу. Інформацію про це підтвердили організатори проекту.

Нагадаємо, фінал Євробачення 2017, в ході якого визначиться переможець, відбудеться в суботу, 13 травня. Україну на пісенному конкурсі в цьому році представить гурт O.torvald, який став переможцем національного відбору на Євробачення. Група виступить у фіналі конкурсу з композицією Time під номером 22. Всього у фіналі конкурсу виступлять 25 музикантів із 43 учасників.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: