Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді на хабарі затримали слідчого поліції

В Ужгороді на хабарі затримали слідчого поліції


Сьогодні, 6 травня, слідчого Ужгородського відділу поліції затримали за підозрою в отриманні неправомірної вигоди співробітники СБУ та управління внутрішньої безпеки Національної поліції в Закарпатській області.

Правоохоронець підозрюється в одержанні неправомірної вигоди у розмірі 300 доларів США від місцевого мешканця за непритягнення його до відповідальності через причетність до незаконного обігу наркотиків, за ст. 309 Кримінального кодексу України. З грошима затримано адвоката підозрюваного, вивчається можлива причетність працівника поліції до цієї протиправної угоди.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368, тобто прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою. Головне управління Національної поліції в Закарпатській області розпочало службову перевірку за даним фактом. Управління внутрішньої безпеки поліції і надалі вивчатиме роботу правоохоронців з метою виявлення корупційних ризиків.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: