Вхiд на сайт
Авторизацiя

З початку доби троє військових отримали поранення

З початку доби троє військових отримали поранення


Ситуація в районі проведення спецоперації на Донбасі залишається напруженою, але контрольованою Збройними силами України, проте бойовики не припиняють обстріли українських позицій і з початку доби 19 разів відкривали вогонь по опорних пунктах військових, повідомляє прес-центр Штабу спецоперації.

В результаті обстрілу з боку бойовиків з початку доби троє військовослужбовців ЗСУ отримали поранення.

На Донецькому напрямку, вогнем мінометів калібру 120-мм противник накривав українських військових біля Луганського, а з мінометів калібру 82-мм і великокаліберних кулеметів бив по бійцям ЗСУ біля Верхньоторецька і Авдіївки. По опорних пунктах українських військ поблизу шахти "Бутівка", Кам'янки та Зайцеве бойовики били з протитанкових гранатометів і кулеметів великих калібрів. Поблизу Зайцеве діяли ворожі снайпери.

На Приморському напрямку 120-міліметрові міномети і стрілецьку зброю бойовики застосовували по позиціях поблизу Широкино, а гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети – по опорних пунктах поблизу Павлополя і Мар'їнки. В районі Водяного активно діяли ворожі снайпери.

"На Луганському напрямку з мінометів калібру 120-мм підрозділи російсько-окупаційних військ били по позиціях поблизу Кримського. З 120-міліметрових мінометів і автоматичних гранатометів ворог накривав опорні пункти неподалік Новозванівки. З протитанкових гранатометів противник вів вогонь по позиціях в районі Троїцького і Новоалександрівки, а стрілецьку зброю застосовував по опорних пунктах в районі Станиці Луганської", – йдеться в звіті.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: