Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Угорщині на Дунаї зіткнулися два українських теплоходи

В Угорщині на Дунаї зіткнулися два українських теплоходи


На річці Дунай, в територіальних водах Угорщини, зіткнулися два судна, що належать Українському Дунайському пароплавству.

Як повідомили УНІАН у прес-службі УДП, зіткнення сталося в п'ятницю, 5 травня, на 1730 км річки Дунай.

«При розходженні теплохід «Іркутськ» лівим бортом (секції УДП-442) його каравану навалив на лівий борт пасажирського теплохода «Молдавія», - повідомили у прес-службі. В результаті події забруднення навколишньому середовищу і водотічності корпусів немає, судна не втратили морехідних властивостей. Жертв немає.

В даний час розслідуванням інциденту займається угорська влада. Крім того, в УДП відзначили, що, згідно з «Інструкцією щодо дій посадових осіб у аварійних ситуаціях», з моменту отримання інформації про НП у пароплавстві працює аварійний штаб. Останній координує дії з мінімізації втрат, забезпечення завершення поточного рейсу теплохода «Молдова», а також подальшого аварійного ремонту судна та секції УДП-442.

Також відзначається, що на пасажирському теплоході «Молдавія» екскурсійна програма рейсу виконується у штатному режимі. Довідка УНІАН. Українське Дунайське пароплавство - національний перевізник вантажів і пасажирів у Дунайському басейні й одне з найбільших транспортних підприємств у Європі. Компанія здійснює близько 25% транспортних перевезень по Дунаю.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: