Вхiд на сайт
Авторизацiя

Загорання автомобілів в Ужгороді: поліція розпочала кримінальне провадження

Загорання автомобілів в Ужгороді: поліція розпочала кримінальне провадження
Сьогодні вночі у дворі будинку на вул.І.Ваша в м.Ужгороді сталося загорання двох автомобілів марки «Fоrd» і «Pеugeot». Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження, причина загорання машин стане відома після проведення ряду експертиз.

Сьогодні вночі, близько 02.40 год. в чергову частину Ужгородського відділу поліції надійшло повідомлення про загорання автомобілів в місті. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили, що в дворі будинку на вул.Івана Ваша в м.Ужгороді відбулося загорання двох автомобілів марки «Fоrd» і «Pеugeot» іноземної реєстрації. Машини належать подружжю, яке проживає в даному будинку.

Працівники ДСНС, прибувши на місце події, ліквідували пожежу, жертв та потерпілих немає.

Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України (Умисне пошкодження майна шляхом підпалу). Однак причина загорання автомобілів стане відома лише після проведення відповідних пожежно-технічних експертиз.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: