Вхiд на сайт
Авторизацiя

В обласний бюджет надійшов перший «квітневий транш» від дорожнього експерименту – понад 6,4 мільйона гривень

В обласний бюджет надійшов перший «квітневий транш» від дорожнього експерименту – понад 6,4 мільйона гривень
У п’ятницю (5.05) в обласний бюджет Закарпаття надійшли 6 мільйонів 489,8 тисяч гривень від перевиконання Закарпатською митницею ДФС щомісячних планових надходжень за квітень (так званий «дорожній експеримент»).

– Це тільки перша частина від перевиконання планів за минулий місяць, – заявляє Геннадій Москаль. – Загальна сума, яку отримає область за квітень, становить 12 мільйонів 979,6 тисяч гривень і буде перерахована в обласний бюджет до 20 травня. Як повідомлялося раніше, за перший квартал цього року Закарпаття вже отримало 20 мільйонів 549,3 тисячі гривень від «дорожнього експерименту». Усі гроші будуть спрямовані на ремонт автодоріг Закарпаття, при цьому роботи почнуться, як тільки перелік доріг буде погоджений «Укравтодором», Мінінфраструктури та Бюджетним комітетом Верховної Ради України.

Нагадаємо, що в кінці грудня минулого року Верховна Рада включила Закарпатську область в експеримент, який передбачає спрямовувати на ремонт автодоріг 50 відсотків коштів від перевиконання щомісячних планових надходжень митниць.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: