Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді полісмени затримали юнака, який відбирав у містян мобільні телефони

В Ужгороді полісмени затримали юнака, який відбирав у містян мобільні телефони
20-річний хлопець вже встиг вкрасти мобільний телефон з кімнати гуртожитку і пограбувати перехожого в центрі Ужгорода

До ужгородських правоохоронців надійшли звернення двох ужгородців. 20-річний студент місцевого вишу повідомив, що з кімнати гуртожитку, де він проживає, викрали його мобільний телефон, а також гроші в сумі 100 доларів.

У ході оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції Ужгорода встановили особу підозрюваного в злочині. Ним виявився 20-річний мешканець смт.Воловець. За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Правоохоронці також встановили, що чоловік напав на перехожого в центрі Ужгорода: вдарив по голові та забрав мобільний телефон потерпілого. Сума завданого збитку склала близько 4 тисяч гривень. Окрім розпочатої справи по скоєнню крадіжки, щодо підозрюваного відкрили ще одне кримінальне провадження — за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж).

На даний час правоохоронці отримують доказові свідчення і з’ясовують обставини обох справ, інформує Відділ комунікації поліції в Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: