Вхiд на сайт
Авторизацiя

Доба в зоні АТО: десять військових поранені

Доба в зоні АТО: десять військових поранені
За минулу добу у зоні АТО терористи 58 разів відкривали вогонь по опорних пунктах українських військовослужбовців. Як повідомляє прес-центр АТО, на Луганському напрямку з артилерії калібру 152 мм, 82 мм мінометів, озброєння БМП, гранатометів та великокаліберних кулеметів бойовики завдали ударів по позиціях поблизу Кримського.

Артилерійські системи калібру 122 мм та міномети калібру 120 мм застосували біля Попасної, а 82 міліметрові міномети, гранатомети різних систем та кулемети великих калібрів – поблизу Новозванівки. З гранатометів та стрілецької зброї були обстріляні позиції неподалік Лобачевого та Валуйського.

На Донецькому напрямку з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, озброєння БМП, зенітних установок ЗУ-23-2 та кулеметів великого калібру противник терористи вели вогонь поблизу Луганського. З 82 міліметрових мінометів, озброєння БМП та гранатометів різних систем терористи стріляли по опорних пунктах неподалік Зайцевого та Верхньоторецького. З мінометів калібру 82 мм, гранатометів та кулеметів великих калібрів ворог були обстріляні позиції біля Авдіївки та шахти Бутівка. Озброєння БМП та стрілецьку зброю бойовики застосовували в районі Майорська, а гранатомети різних систем – біля Новгородського. З гранатометів, кулеметів великих калібрів та стрілецької зброї бойовики вели вогонь неподалік Кам’янки.

На Приморському напрямку з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем та кулеметів великих калібрів терористи стріляли під Павлополем. 82 міліметрові міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю застосували неподалік Гнутового та Красногорівки. З мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї бойовики стріляли по опорних пунктах поблизу Мар’їнки. Зі стрілецької зброї, кулеметів великих калібрів та протитанкових гранатометів були обстріляні українські позиції в районі Водяного. Зі стрілецької зброї обстрілювали позиції сил АТО біля Новоселівки Другої, Богданівки та Широкиного.

У штабі також додали, що за минулу добу десять військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: