Вхiд на сайт
Авторизацiя

Хустські правоохоронці оперативно затримали крадія (ФОТО)

Хустські правоохоронці оперативно затримали крадія (ФОТО)
У селі Рокосово чоловік проник до будинку своєї сусідки та викрав техніку. За кілька годин оперативники затримали підозрюваного в злочині

2 травня до хустських правоохоронців із заявою про крадіжку звернулася 47-річна мешканка села Рокосово. Жінка помітила відсутність автомагнітоли, яка була на видному місці в одній з кімнат будинку. Суму збитку жінка оцінила в 500 гривень. Потерпіла зізналася, що ввечері на якийсь час залишила вхідні двері до будинку відчиненими.

Працівники кримінальної поліції розпочали оперативно-розшукові заходи — і за кілька годин становили особу підозрюваного. Поліцейські затримали 24-річного сусіда потерпілої. Речовий доказ вилучено і повернуто власниці.

На даний час правоохоронці отримують доказові свідчення. Слідство у справі триває, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Хустські правоохоронці оперативно затримали крадія (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: