Вхiд на сайт
Авторизацiя

Євробачення-2017: став відомий склад професійного журі від України

Євробачення-2017: став відомий склад професійного журі від України
Європейський мовний союз опублікував імена всіх членів міжнародного журі від кожної країни – учасниці пісенного конкурсу Євробачення-2017 Києві. Про це повідомляється на офіційній сторінці "Євробачення" в Україні.

Голоси журі складають 50% від загального результату голосування в конкурсі. Таким чином, журі на 50% впливає на результати конкурсу. Традиційно, музичні судді зберуться разом, щоб подивитися другу генеральну репетицію, кожен з членів виставить оцінки в прямому ефірі.

До складу журі від України увійшли – поет Юрій Рибчинський, призер конкурсу "Дитяче Євробачення 2013" Софія Тарасова, композитор і аранжувальник Сергій Грачов, продюсер Яна Прядко та радіоведучий Серж Гагарін.

62-й конкурс Євробачення пройде в Києві з 9 по 13 травня. У ньому візьмуть участь виконавці з більш ніж 40 країн. Півфінали станеться 9 і 11 травня, фінал – 13 травня в Міжнародному виставковому центрі.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: